Maak kennis met onze nieuwe collega Richard

Leestijd: 2 minuten

Afgelopen 1 mei hebben wij ons team uitgebreid met een nieuwe collega. Richard is aan de slag gegaan als trainer waarbij hij onze klanten gaat helpen om slimmer te werken op een effectieve, praktische en persoonlijke manier.

Richard stelt zich graag voor:

Mijn naam is Richard Elzinga, geboren en getogen in het plaatsje Hoogkarspel (dit ligt tussen Hoorn en Enkhuizen, ook wel West-Friesland genoemd). Ik heb twee kinderen: een zoon van 8 en een dochter van bijna 14.

Wat motiveert jou?
Ik werk sinds 2016 in de techniek (met Microsoft 365) en vanaf het eerste moment merkte ik dat mijn intrinsieke motivatie ligt bij de eindgebruiker en het functionele gedeelte van techniek. Vragen als; Hoe kan techniek mijn werkdag makkelijker maken? Hoe ga ik de eindgebruiker enthousiasmeren en inspireren om ze mee te krijgen de nieuwe technieken te omarmen? Mede door dit soort vragen ben ik erachter gekomen waar ik energie van krijg. Dat zit hem dus in het functionele gedeelte van techniek, maar ik vind het ook heel fijn om mensen (eindgebruikers) te helpen nieuwe technieken te adopteren.

Wat zijn je hobby’s?
Mijn hobby’s? Dat zijn er best veel! Wandelen, voetballen, snowboarden, YouTube video’s bekijken, reizen, borrelen, maar gewoon vooral veel plezier maken zowel zakelijk als privé.

Waarom heb je voor 1uur.nu gekozen?
Ik heb voor 1uur.nu gekozen omdat de core business van 1uur.nu niet is om techniek te verkopen of in te richten voor bedrijven, maar om eindgebruikers te trainen nieuwe technieken te adopteren zodat investeringen van technieken ook gaan renderen. Ik verwacht daarom ook volledig mijn ei kwijt te kunnen binnen de rollen die ik hier op mij kan nemen:
– Trainer, het geven van trainingen en workshops
– Digi coach, op de werkvloer rondlopen om als vraagbaak aanwezig te zijn
– ICT Coach, 1 op 1 mensen trainen en begeleiden

Hoe is je eerste indruk van 1uur.nu?
Mijn 1e indruk van 1uur.nu, een warm onthaal, goede positieve vibe op de werkvloer en heb er gewoon heel veel zin in!

Meer weten of kennismaken met Richard?
Connect met Richard op LinkedIn

Wij zijn op zoek naar nog meer collega’s!

Ben jij net als Richard ook toe aan een nieuwe uitdaging? Bekijk dan onze openstaande vacatures hier. Ben jij op zoek naar een andere rol binnen onze organisatie? Wij staan ook open voor open sollicitaties en drinken graag een kop koffie met jou op ons kantoor.

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin

De adoptie-paradox

De moderne werkplek wordt ondersteund met slimme devices, handige tools, vele apps en nieuwe toepassingen. Medewerkers verdrinken in alle keuzes en mogelijkheden. En raken teleurgesteld in de belofte van de techniek.

Ze kunnen het eenvoudig niet bijbenen bij gebrek aan tijd, kennis en vaardigheden. Er wordt houvast gevonden in werken zoals ‘gisteren’, de mogelijkheden van ‘vandaag’ blijven onbenut. Niet omdat men het niet wil, maar omdat men niet weet wat er mogelijk is.

Download de brochure zodat we ‘morgen’ met u aan de slag kunnen.

Onze belofte

Een hogere persoonlijke effectiviteit, efficiënt digitaal samenwerken en een hogere opbrengst van uw ICT-investeringen

Onze kijk op rende­ment​ halen uit uw ICT-middelen